Filme

#filme noi #trailer oficial #filme #the hobbit #trailer #the houbbit: an unexpected journey

Vezi trailerul 'The Hobbit: An Unexpected Journey' (video)

Fanii celebrei serii ' Lord Of The Rings ' (' Stapanul inelelor ') au motive de bucurie. De curand, a fost lansat primul trailer oficial al prequel-ului ' The Hobbit : An Unexpected Journey' ('Hobbitul: O calatorie neasteptata').

Studiourile Warner Bros si regizorul Peter Jackson pregatesc noi povesti fantastice de aventura pentru indragitele personaje din 'Stapanul inelelor'.

'The Hobbit: An Unexpected Journey' este prima parte a prequel-ului si prezinta inceputurile ideii dezvoltate in trilogia 'Lord Of The Rings'. Filmul prezinta povestea hobbitului Bilbo Baggins si cum a ajuns el sa intre in posesia ravnitului inel, devenit mai tarziu povara lui Frodo.

Productia 'Hobbitul: O calatorie neasteptata' va fi lansata in cinematografele din Romania pe 14 decembrie 2012. O a doua parte a prequel-ului, intitulata 'The Hobbit: There and Back Again' ('Hobbitul: Acolo si inapoi'), va fi lansata pe 13 decembrie 2013.

Din distributia celor doua filme fac parte Elijah Wood (Frodo), Martin Freeman (Bilbo), Cate Blanchett (Galadriel), Ian McKellen (Gandalf) si Andy Serkis (Gollum).

Trailer 'The Hobbit: An Unexpected Journey'



Foto: filmofilia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea