Filme

#filme noi #filme #trailer #the amazing spider man 3d #trailer spider man

Vezi trailerul 'The Amazing Spider Man 3D' (video)

Studiourile Sony au lansat astazi trailerul oficial pentru filmul 'The Amazing Spider Man' ('Uimitorul Spider Man') in versiune 3D.

Pelicula prezinta povestea lui Peter Parker ( Andrew Garfield ), necunoscuta pana acum publicului. Peter este un adolescent tocilar, luat peste picior de ceilalti colegi de liceu , dar indragostit de frumoasa Gwen Stacy (Emma Stone).

In copilarie, baiatul a fost abandonat de parinti si a fost luat in grija unchilului Ben ( Martin Sheen ) si a matusii Mary ( Sally Field ).

Intr-o zi, Peter Parker gaseste o servieta a tatalui sau si incearca sa afle de ce a fost abandonat de acesta. Cercetarile sale l-au condus la fostul partener de afaceri al tatalui sau, doctorul Curt Connors.

Inzestrat cu puteri supraomenesti, Peter se va deghiza in Spider Man si va juca rolul justitiarului, in momentul in care doctorul aduce la viata alter ego-ul sau, Lizard (Soparla).

Lansarea filmului 'The Amazing Spider Man' va avea loc pe 6 iulie 2012 in cinematografele din Romania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea