Filme

#filme noi #filme #trailer #trailer film #journey 2: mysterious island #trailer journey 2

Vezi trailerul 'Journey 2: Mysterious Island' (video)

La patru ani de la succesul inregistrat cu ' Journey To The Center Of the Earth ' (' Calatorie spre centrul Pamantului '), Studiourile Warner se pregatesc sa lanseze cel de-al doilea episod al francizei, denumit ' Journey 2: Mysterious Island ' (Calatorie 2: Insula misterioasa').

Cu Dwayne Johnson, Vanessa Hudgens, Josh Hutcherson si Michael Caine in rolurile principale, 'Journey 2' ii duce pe spectatori intr-o lume fantastica, plina de aventuri si mistere.

Sean Anderson (Josh Hutcherson) primeste un mesaj de pe o insula misterioasa si este decis sa plece in calatorie, pentru a deslusi misterul pe care locul il pastra secret de secole intregi.

Ajuns pe insula misterioasa, Sean trebuie sa salveze un localnic, bunicul sau de fapt, inainte ca un cutremur sa scufunde insula si comorile pe care le ascunde.

In aventura sa, Sean este insotit de tatal sau vitreg (Dwayne Johnson), de un pilot de elicopter si de fiica acestui (Vanessa Hudgens).

Filmul 'Journey 2: Mysterious Island' va fi lansat in cinematografele din Romania pe 10 februarie 2012.

Trailer Journey 2 : Mysterious Island



Foto: onlinemovieshut.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea