Filme

#filme noi #filme #jason segel #trailer #emily blunt #five-year engagement #trailer five-year engagement

Vezi trailerul 'Five-Year Engagement', cu Jason Segel si Emily Blunt (video)

Universal Pictures se pregatesc sa lanseze, in primavara anului viitor, comedia romantica ' Five-Year Engagement ', cu Emily Blunt si Jason Segel in rolurile principale. Pentru a face mai usoara asteptarea, studiourile au lansat astazi primul trailer oficial al peliculei.

Tom (Jason Segel) si Violet (Emily Blunt) sunt doi tineri indragostiti. Intr-o zi, Tom isi face curaj si o cere in casatorie pe Violet. Fericita, aceasta accepta pe loc, fara sa se gandeasca la viitor.

Cei doi fac logodna, la care isi invita rudele si prietenii. Curiosi din fire, toti vor sa afle cand va avea loc nunta. La cateva zile dupa logodna, Violet este anuntata ca a primit un post foarte bun la Universitatea din Michigan si ca trebuie sa plece de langa viitorul sot pentru o perioada de doi ani.

Tom intelege situatia, ramane acasa si amana nunta cu doi ani. Dupa aceasta perioada, Violet afla ca sefii sunt multumiti de ea si ca o mai vor doi ani la Universitate. Incantata de oferta, ea accepta sa mai stea doi ani departe de Tom si, evident, sa amane din nou nunta.

Cum se vor incheia amanarile? Va fi o nunta sau o despartire? Ei bine, raspunsurile vor fi divulgate pe 18 mai 2012, cand filmul 'Five-Year Engagement' va fi lansat in Romania.

Trailer The Five Year Engagement



Foto: aceshowbiz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea