Filme

#finding nemo #finding nemo 3d #trailer finding nemo

Vezi trailerul 'Finding Nemo 3D' (video)

Studiourile Pixar se pregatesc sa lanseze, in toamna acestui an, filmul de animatie ' Finding Nemo ' ('In cautarea lui Nemo') in versiune 3D.

Convertirea unor filme de succes in 3D a devenit o moda la Hollywood. Numai in 2012 vor fi lansate cateva animatii care au fost la vremea lor lider in box office-uri. Pe langa 'Finding Nemo', in acest an vor mai aparea in 3D si productiile ' Beauty and the Beast ' ( Frumoasa si Bestia ') si 'Monsters INC.' ('Compania Monstrilor').

Producatorii animatiei ' Finding Nemo 3D ' spera sa reitereze succesul din 2003. In urma cu noua ani, 'Finding Nemo' obtinea incasari de peste 860 de milioane de dolari, o suma uriasa pentru un film de animatie.

'Finding Nemo' a primit patru nominalizari la premiile Oscar 2004 si a castigat trofeul 'Best Animated Feature' din partea Academiei Americane de Film.

Pelicula prezinta aventurile lui Nemo, un peste nazdravan. Impreuna cu fratele sau, Marlin, Nemo ajunge la Marea Bariera de Corali, de unde este inhatat si dus in acvariul unui dentist. Tatal lui Nemo porrneste in cautarea fiului sau, dar drumul pana la destinatie va fi lung si presarat cu primejdii la tot pasul.

'Finding Nemo 3D' se lanseaza pe 14 septembrie 2012.

Trailer Finding Nemo 3D



Sursa foto: dan-dare.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea