Filme

#filme noi #jennifer aniston #filme #trailer #comedii romantice #wanderlust #trailer wanderlust

Vezi trailerul comediei "Wanderlust", cu Jennifer Aniston (video)

Studiourile Universal Pictures au lansat trailerul oficial al comediei " " ("Cu lumea in cap"), care ii are in rolurile principale pe Jennifer Aniston si Paul Rudd.

Linda si George sunt doi oameni de cariera, care duc o viata foarte stresanta in Manhattan. Dupa ce George este dat afara de la compania pentru care lucra, cei doi isi dau seama ca nu-si mai permit traiul scump. Astfel, decid sa se mute in Atlanta , la fratele nesuferit al lui George.

Nici acolo lucrurile nu se desfasoara asa cum s-ar fi asteptat. Prin urmare, George si Linda iau o decizie radicala: "isi iau lumea in cap".

In incercarea lor de a gasi un loc unde sa ramana peste noapte, orasenii ajung intr-o comunitate , Elysium , unde membrii traiesc dupa propriile legi, umbla goi fara sa le pese, dorm la comun si intra unii peste altii la toaleta.

Socati de ce au putut sa vada, dar disperati sa aiba unde dormi, Linda si George accepta sa ramana in comunitate. Cu timpul, descopera ca le place sa fie liberi si relaxati.

Filmul " Wanderlust " va fi lansat pe 9 martie 2012 in cinematografele din Romania. Pe langa Jennifer Aniston si Paul Judd, din distributia comediei mai fac parte , si .

Trailer Wandelust


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea