Filme

#filme noi #trailer #chris hemsworth #distributie film #trailer film #cabin in the woods

Vezi trailerul 'Cabin In The Woods', cu Chris Hemsworth (video)

Studiourile Lionsgate Films au lansat mult asteptatul trailer al filmului de groaza ' Cabin In The Woods ', cu Chris Hemsworth in rolul principal.

Cativa prieteni se gandesc sa-si petreaca weekendul departe de agitatia si zgomotul orasului si organizeaza o excursie in natura. La un moment dat, ajung la o cabana ascunsa intr-o padure.

Convinsi ca vor avea o noapte pe cinste, stropita din plin cu bautura si 'condimentata' cu sex, tinerii intra in cabana si se pregatesc de petrecere.

Nici nu apuca bine sa se acomodeze cu atmosfera din cabana, ca ceva neobisnuit se intampla. Niste creaturi bantuie casuta si nu vin cu ganduri pasnice. Desi sunt avertizati sa nu faca anumite lucruri, tinerii nu asculta. Creaturile ii pedepsesc, ucigandu-i rand pe rand.

Chris Hemsworth este un student bunicel, pentru care distractia inseamna totul. Dupa ce isi vede prietenii atacati de creaturile infricosatoare, isi da seama ca este singurul capabil sa le faca fata.

Filmul horror 'Cabin In The Woods' va fi lansat pe 13 aprilie 2012, in cinematografele din Statele Unite. Alaturi de Chris Hemsworth, din distributie mai fac parte Richard Jenkins , Bradley Whitford si Anna Hutchison .

Trailer Cabin In The Woods



Foto: anguishedrepose.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea