Filme

#filme noi #rihanna #filme #trailer #battlefield #trailer battlefield

Vezi trailerul 'Battlefield', cu Rihanna si Alexander Skarsgard (video)

Universal Pictures au lansat de curand trailerul filmului S.F. ' Battlefield ', cu Rihanna si Alexander Skarsgard in rolurile principale.

Celebra cantareata Rihanna are pentru prima data ocazia de a-si demonstra calitatile actoricesti. Criticii de film sustin ca interpreta hitului ' We Found Love ' pare a fi o actrita buna.

Filmul 'Battlefield', realizat dupa un joc video, se desfasoara pe doua planuri: cel al luptei dintre oameni si extraterestri si cel al luptei dintre ambitiile oamenilor. 'Battlefield' prezinta un grup de soldati plecati in misiune pe mare.

In mijlocul oceanului, descopera o constructie imensa de fier, care nu apare pe aparatele radar. Imediat ce este atinsa, constructia se deschide, ia forma unui robot si incepe sa bombardeze tot ce prinde in cale.

Omenirea este in pericol, pentru ca nicio arma ultramoderna a armatei nu reuseste sa distruga robotul.

In celalalt plan, ofiterul Alex Hooper ( Taylor Kitsch ) se gandeste sa o ia de sotie pe Samantha (Brooklyn Decker), fiica amiralului Shane (Liam Neeson).

Alex il admira foarte mult pe fratele sau, Stone (Alexander Skarsgard), soldat pe o alta nava. Ce rol are experta in armament Raikes (Rihanna) in toata aceasta poveste, ramane sa aflam in mai 2012.

Trailer Battlefield



Foto: gossip-juice.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea