Filme

#filme noi #trailer oficial #filme #ashley greene #distributie film #trailer film #a warrior`s heart

Vezi trailerul 'A Warrior's Heart', cu Ashley Greene si Kellan Lutz (video)

Starurile din seria ' Twilight ', si , sunt protagonistii noii pelicule 'A 's Heart'. Filmul va fi lansat in pe 2 decembrie , insa pana atunci puteti vedea mai jos trailerul oficial.

'A Warrior 's Heart' sugereaza drama, romantism, lupta interioara si triumf, informeaza Hollywood.com.

Connor Sullivan ( Kellan Lutz ) este un tanar sportiv, membru al unei echipe de lacrosse, care sufera teribil din cauza mortii tatalui sau. Ca sa-l faca sa uite de acest tragic eveniment, mama sa il trimite intr-o tabara de antrenament undeva in mijlocul pustietatii.

Ca un facut, antrenorul lui Connor este nimeni altul decat un fost coleg de-al tatalui sau. Iute la manie, sportivul nu se supune ordinelor si trece printr-o perioada de auto-distrugere.

In momentul in care credea ca nimic bun nu i se poate intampla, Connor o intalneste pe Brooklyn ( Ashley Greene ), fiica antrenorului sau.

Cu ajutorul fetei, dar si multumita sfaturilor primite de la antrenor, Connor Sullivan descopera adevaratul sens al vietii, al iubirii si al lucrului in echipa.

Trailer 'A Warrior's Heart'



Foto: sinchronicitymagazine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea