Filme

Vedetele joaca poker la Cannes

Festivalul de la Cannes nu este doar despre filme, ci si despre distractie, celebritati si evenimente caritabile. Astfel, unul dintre punctele de atractie ale festivalului de pe croazeta va fi, fara indoiala, partida de poker in interes caritabil, ce va avea loc sambata, 17 mai la Palm Beach, si la care vor participa vedete, precum Salma Hayek, Edward Norton, Denis Hopper, Tim Robbins, Woody Harrelson si Goldie Hawn.

salma

Miza acestei partide de legenda o constituie suma de un milion de dolari care va fi donata unei organizatii de caritate, la alegerea castigatorului. Turneul va fi transmis in direct pe un ecran in afara Palm Beach.

Cea mai dezagreabila vedeta de pana acum, pare sa fie chiar Sean Penn, presedintele juriului competitiei oficiale, care a refuzat cu obstinenta sa pozeze pentru jurnalistii acreditati. Marti seara, la dineul membrilor juriului, care a avut loc la Hotel Martinez, Sean Penn s-a folosit de o rochie furata pentru a scapa de blitzurile fotografilor. Jurnalistii au fost insa avertizati de surse din anturajul actorului american ca acesta va poza pentru ei extrem de putin pe parcursul festivalului.

sean penn

Tot la capitolul “barfe de pe Croazeta” intra si vestea ca versiunea restaurata a capodoperei lui Jean Cocteau, Orfeu, va fi prezentata in avanpremiera in timpul festivalului, in cadrul sectiunii Cannes Classics. Realizata in 1950 si avand in distributie pe Maria Casares, Jean Marais si Francois Perier, Orfeu a avut nevoie de multa munca de restaurare fotochimica si digitala, lucrarea fiind realizata sub egida Societe nouvelle de Cinematographie ( SNC ).

orfeu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea