Filme

#trailer #Hitchcock #trailer Hitchcock

Urmareste primul trailer al peliculei "Hitchcock"!

Cei de la Fox Searchlight au lansat primul trailer pentru productia "Hitchcok". Pelicula, regizata de Sacha Gervasi, se bucura de o distributie de exceptie, cu Sir Anthony Hopkins in rolul Maestrului suspansului si Scarlett Johansson in rolul actritei Janet Leigh.

"Hitchcock" prezinta povestea de iubire dintre regizorul britanic Alfred Hitchcock, jucat de Anthony Hopkins si sotia sa, Alma Reville, interpretata de Helen Mirren, actiunea avand loc in timpul productiei celebrului film regizat de el, "Psycho".

Primul trailer al productiei prezinta imagini cu transformarile actorilor, dar si cu scenele in care se confrunta Anthony Hopkins si Helen Mirren. De remarcat este si scena dusului, in care Scarlett Johansson readuce in atentia publicului modul in care Janet Leigh si-a jucat rolul din "Psycho".



"Hitchcock" este un pretendent la Oscarurile din 2013. Productia aceasta va ajunge in cinematografele din Romania in februarie anul viitor.

Sursa foto: bloody-disgusting.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea