Filme

#filme noi #filme #film romanesc #florin piersic jr #killing time

Un nou film regizat de Florin Piersic Jr., in cinematografele romanesti

Cel mai recent film regizat de Florin Piersic Jr., "Killing Time" va fi lansat in cinematografele romanesti in toamna acestui an, potrivit informatiilor oferite de producatori.

Dupa o pauza de sapte ani, Florin Piersic Jr. a trecut iar in spatele camerei de filmat, pentru a regiza "Killing Time", o comedie neagra despre doi ucigasi cu simbrie care au viziuni diferite asupra vietii si mortii.

Mare parte a filmarilor au avut loc in toamna lui 2011, la Bucuresti, iar postproductia va continua pana la sfarsitul lunii aprilie.

"Killing Time pleaca de la un cliseu simplu, de la o situatie deja folosita intr-o mie de alte filme. Tocmai de asta, in primele secvente, nici macar nu evita parodiera altor filme-cult ale genului noir. Dar filmul vrea, de fapt, sa ajunga intr-o zona mai putin explorata, spunand intr-un alt fel o poveste despre viata si moarte", isi caracterizeaza regizorul aceasta productie.

foto : impactnews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea