Filme

#_ultimul-radio-show-2006

Ultima poveste a bunicului Altman

A prairie home companion se aseamana cu o poveste spusa cu blandete de un bunic – Robert Altman.

Asadar … a fost odata ca niciodata ... A Prairie Home Companion , un show radio foarte indragit, care se tinea de peste 30 de ani intr-o sala de teatru. Dar lumea s-a modernizat si show-ul radio cu melodii country si glume de cowboy, cu interpreti simpatici si cu povesti amuzante a fost vandut unei corporatii din Texas.

Altman ne prezinta ultimul radio show cu gingasie si tristete, ne vorbeste parca soptit, domol, despre viata, tinerete, moarte, cu naturalete si umor. Printre cantece, povesti, glume, amintiri, pauze publicitare originale si secvente din culise isi face aparitia si Asphodel (Virginia Madsen), un inger blond, pentru a marca alegoric sfarsitul unui show, al unei vieti.

Mergeti sa-i vedeti pe Meryl Streep, Lily Tomlin, Garrison Keillor, Kevin Kline , Woody Harrelson, John C. Reilly , Virginia Madsen şi Tommy Lee Jones – toti actori de renume, toti personaje minunate in ultima poveste a bunicului Altman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea