Filme

#crima #thriler #ultima casa pe stanga #premiera #film #cinema #_the-last-house-on-the-left-2009

Ultima casa pe stanga - Este indicat sa cotesti in directia opusa

Ce faci cand fata ti-e tarata prin paduri, batuta, violata cu bestialitate si apoi impuscata? Cei din Ultima casa pe stanga/The last house on the left, in aparenta, un cuplu instarit si linistit au implantat toporisca in capul unuia dintre asasini , pe altul l-au pus cu capul in cuptorul cu microunde, iar pe cel de-al treilea s-au multumit doar sa il bata mar si sa il impuste.

Bine ar fi fost daca scenariul din Ultima casa pe stanga nu ar fi fost atat de previzibil si de sangeros. Povestea este clasica: destinul unor oameni normali este afectat incontrolabil si pentru totdeauna de o intamplare banala. Din aceasta cauza, familia din Ultima casa pe stanga ajunge sa se transforme atat de radical incat devin, bineinteles, din victime niste asasini periculosi.

Decorul? Intr-o padure din Statele Unite o familie de americani are o casa de vacanta izolata, unde vine in fiecare an sa isi petreaca concediul.

Fata lor (Sara Paxton) se imprieteneste cu un baiat si merge impreuna cu acesta la resedinta lui ca sa faca niste chestii de adolescenti: sa vorbeasca filozofii, sa fumeze marijuana etc. Nu trag bine din tigara furnizoare de senzatii noi ca apare familia baiatului: tatal (Garret Dillahunt), unchiul (Aaron Paul) si o femeie despre care nu se stie iubita a cui este, insa, nici nu are importanta deoarece aceasta isi flutura sanii goi in fata tuturor fara a afisa vreo jena si fara a starni vreo gelozie.

Multe dintre scenele din Ultima casa pe stanga sunt de o violenta atroce care, de cele mai multe ori, nu isi gaseste rostul.

Mai exact, filmul nu castiga in autenticitate daca spectatorul vede cum fata este violata sau daca vede degetele sangerande si torsionate haotic ale unuia dintre asasini. Nici acul implantat in nas nu mi-a starnit prea mult entuziasm, ca sa nu mai vorbesc de fragmentele din capul explodat al unuia dintre personaje. Din contra, pelicula pierde din valoare tocmai prin aceste detalii nejustificate, printr-o poveste banala si prin actori care nu fac decat sa se alerge unul pe altul cu arme mortale in mana.

Iti recomand sa vezi Ultima casa pe stanga numai daca iti place sangele imprastiat pe pereti sau te distreaza chiunurile sadice prin care trec unii dintre protagonisti. Totusi, daca nu te atrag atrocitatile nejustificate, mai bine iti vezi de treaba, bei o cafea si te uiti la Tom si Jerry .

Ultima casa pe stanga va avea premiera in Romania in data de 14 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea