Filme

#filme noi #youtube #filme #trailer #trailer prometheus

Trailerul "Prometheus", 2 milioane de vizualizari in weekend

Trailerul pentru pelicula " Prometheus ", a lui Ridley Scott a strans peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube, numai in acest weekend.

SF-ul "Prometheus", turnat in intregime in 3D este plasat in universul filmelor Alien, dar va avea o poveste separata. Actiunea din acest film se petrece in anul 2085, ceea ce inseamna ce are loc cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii criminali, dar inteligenti.

Intriga peliculei a fost inspirata de scrierile lui Erich von Daniken, un scriitor elvetian cunoscut pentru cartile sale, care a dezvoltat diferite teorii despre existenta extraterestilor si influenta exercitata de acestia asupra oamenilor.

Titlul filmului a fost explicat de insusi Ridley Scott:

"Prometheus este o poveste despre creatie, despre zei si omul care i-a infruntat".

In "Prometheus" vor fi elucidate o serie din misterele care au invaluit toate cele patru filme din serie, iar in Romania va fi lansat incepand cu data de 9 iunie 2012.



Foto: etunlimited.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea