Filme

#lansare #dvd #totul despre sex 2

"Totul despre sex 2" se lanseaza pe DVD si Blu-ray

Joi, 28 octombrie, incepand cu ora 19.30, pelicula " Totul despre Sex 2" se va lansa pe  Blu-ray si DVD in Romania , in cadrul unui fashion show spectaculos ce va avea loc in  Plaza Romania din Bucuresti.

Gazda evenimentului, Cabral, ii va determina, cu siguranta, pe toti cei prezenti sa intre in atmosfera glamour a faimosului film, alaturi de nume cunoscute ale showbiz-ului autohton: Julia Jianu , Neylini , Cornel Ilie (Vunk)  etc.

Zeci de fotomodele vor defila pe podium in tinute apartinand unor branduri de renume: Tommy Hilfiger, Guess, Gap, Famous Brands si Colin’s readucand in atentia publicului pasiunea pentru moda a celor patru protagoniste.
 
Incepand cu 28 octombrie, „Totul despre sex 2” va fi disponibil in toate magazinele de specialitate in patru formate: editia combo pack care include „Totul despre sex 2” pe DVD si Blu-ray – 99.9 RON, editia speciala pe  doua discuri „Totul despre sex 2” – 54.9 RON, pachetul cu „Totul despre sex 1 si 2” – 89.9 RON, si nu in ultimul rand, editia de colectie limitata "Christian Lacroix" – 54.9 RON.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea