Filme

#vampir #halloween # top filme cu vampiri #filme cu vampiri #vampiri #film cu vampiri

Topul celor mai bune filme cu vampiri pe care trebuie sa le vezi de Halloween

De Halloween vrei sa dai startul unui maraton de filme alaturi de familie? Atunci, filmele cu vampiri nu trebuie sa lipseasca din lista ta. Acestea vor contribui la atmosfera acestei sarbatori si te vor tine cu sufletul la gura pana la final. Iata un top al celor mai bune filme cu vampiri pe care trebuie sa le vezi de Halloween.

Abraham Lincoln: Vanatorul de vampiri

Povestea din film este ceva mai diferita de cea pe care poate ai invatat-o din cartile de istorie. Filmul care are la baza romanul cu acelasi nume, spune povestea reinterpretata a presedintiei lui Lincoln. Cine si-ar fi putut imagina ca Abraham Lincoln ucidea vampiri sangerosi?

Interviu cu un vampir

Bazat pe romanul din 1976 scris de Anne Rice, filmul ii are ca protagonisti pe Tom Cruise si Brad Pitt in rolurile unor vampiri periculosi. Chiar daca ai mai vazut pana acum acest film, poate a venit momentul sa il revezi si anul acesta, de Halloween.

Daybreakers

Imagineaza-ti o lume in care o boala ajunge sa transforme oamenii in vampiri. Ceea ce este si mai infricosator legat de acest film SF din 2010 este ca actiunea se petrece in 2019.

Innocent Blood

Cu vampirii este totul in regula atata timp cat sug doar sangele baietilor rai, nu-i asa? Acest film spune povestea unei familii care face parte din mafia si, da, este despre o apriga vanatoare de sange.

Hunted (Rufus)

Un copil timid ajunge sa fie izolat din cauza dorintei sale de sange. Afla cum Rufus face tot posibilul sa scape dintr-o vanatoare de vampiri, in timp ce incearca sa isi ascunda personalitatea sa insetata de sange.

From the dark

Acest film din 2015 este in thriller inspaimantator. Nu este un film tipic cu vampiri, insa pregateste-te pentru povestea unei femei care este vanata de un vampir diabolic si pentru cateva scene cu adevarat inspaimantatoare.

Dracula

Uneori, nimic nu se potriveste mai bine decat un film clasic, mai ales unul care spune povestea contetului Dracula. Actiunea se petrece cu cateva sute de ani in urma, atunci cand Dracula teroriza pe oricine ii iesea in cale.

Twilight

Numele Edward si Bella iti suna cunoscute? In cazul in care ai ratat drama vampiri vs. varcolaci de acum cativa ani, acum poate este momentul sa urmaresti aceasta serie in cinci parti.

Underworld

Atunci cand amesteci cele mai bune momente dintr-un film de actiune si unul horror, ajungi sa te uiti la Underworld, unul dintre filmele care se afla in topul celor pe care le poti vedea de Halloween.

Hotel Transylvania

Pana si monstrii merita o vacanta! Adam Sandler si Seleba Gomez si-au imprumutat vocile personajelor din acest film cu monstri recomandat chiar si copiilor, actiunea petercandu-se in Hotelul Transylvania a contelui Dracula.

Blade

Fa cunostinta cu Blade, unul dintre cei mai celebri ucigasi de vampiri de la Hollywood. Blade este el insusi un vampir, care insa nu se teme de lumina.

I Am Legend

I Am Legend este un blockbuster din 2008. In acest film ai ocazia sa il vezi pe Will Smith care se lupta cu forte malefice insetate de sange, inclusiv cu vampiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea