Filme

#leonardo di caprio #will smith #adam sandler #johnny deep #top actori #incasari filme #actori celebri

Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood

Leonardo di Caprio, Johnny Deep , Adam Sandler sau Will Smith sunt actorii cu cele mai mari castiguri de la Hollywood. Potrivit unul top realizat de revista Forbes, Leonardo Di Caprio a castigat in ultimul an 77 de milioane de dolari. Filme precum Shutter Islands, Inception, Alice in Wonderland , Piratii din Caraibe , Men in Black sau Grown Ups le-au asigurat celebritatea si succesul in box office.

Topul Forbes a fost realizat pe baza castigurilor obtinute in perioada mai 2010 - mai 2011. Daca anul trecut Johnny Depp se clasa pe prima pozitie a topului, anul acesta a fost devansat de Leonardo di Caprio.

Pe primul loc s-a clasat Leonardo Di Caprio care si-a ingrosat conturile cu 77 de milioane de dolari. Dupa rolul din Titanic, Di Caprio a devenit unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood. A jucat apoi in filme care i-au asigurat reputatia de actor bun. Anul 2010 a fost unul foarte bun pentru Leonardo Di Caprio care a jucat in filmele Shutter Island si Inception.

Pe locul doi in topul Forbes s-a situat Johnny Deep, care a castigat in ultimul an peste 50 de milioane de dolari. Johnny Deep este, la fel ca si Leonardo Di Caprio, un actor care a cunoscut faima de o varsta tanara. Cele mai mari incasari din ultimul an i le-a adus filmele Alice in Wonderland si Piratii din Caraibe.

Pe locul trei se afla actorul Adam Sandler. Acesta a castigat in ultimul an 40 de milioane de dolari. cunoscut ca actor de comedie, Adam Sandler a umplut salile de cinema cu cele mai recente filme ale sale. Ultimul dintre ele, Grown Ups, i-a adus cele mai mari incasari, de peste 270 de milioane de dolari.

Locul patru din top este ocupat de Will Smith. Actorul este cunoascut pentru rolurile in care da viata unor supereroi remarcabili, care salveaza omenirea. Pentru ce-a de-a treia parte a filmului Men in Black, Will Smith a primit un salariu de 36 de milioane de dolari.

Pe locul cinci al topului realizat de Forbes se situeaza Tom Hanks, cu incasari de 35 de milioane de dolari. Cel mai recent film in care joaca Hanks, intitulat Larry Crowne, a avut incasari de peste 50 milioane de dolari .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea