Filme

#povesti de dragoste # Elizabeth Taylor si Richard Burton #Heath Ledger si Michelle Williams #Javier Bardem si Penelope Cruz #Brad Pitt si Angelina Jolie

Top iubiri pe marile ecrane care au dus la povesti de dragoste in viata reala

Saptamanile sau chiar lunile petrecute pe platourile de filmare si un eventual fir narativ romantic au dus, de-a lungul timpului, la transpunerea unor povesti de dragoste din film, in viata reala. Si daca unele dintre acestea s-au dovedit doar un foc de paie, altele au trecut cu brio testul timpului.


1. Elizabeth Taylor si Richard Burton

Una dintre cele mai faimoase povesti de iubire care au depasit granitele peliculei cinematografice este cea dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton. Cei doi s-au cunoscut si s-au indragostit lulea unul de altul pe platourile decadentului film "Cleopatra".

La vremea respectiva, ambii erau casatoriti si au declansat un adevarat scandal cand s-a aflat ca formeaza un cuplu. In cele din urma, tumultoasa lor poveste de iubire s-a intins pe nu mai putin de doua decenii, a inclus doua casatorii si tot atatea divorturi si certitudinea ca, in pofita scandalurilor care au tinut adesea prima pagina a ziarelor, fiecare a fost marea iubire a celuilalt.


2. Heath Ledger si Michelle Williams

Un alt cuplu sudat pe platourile de filmare este cel format din regretatul Heath Ledger si Michelle Williams. Chiar daca povestea lor de iubire din filmul "Brokeback Moutain", pe platourile caruia s-au cunoscut si indragostit fulgerator, nu a fost una autentica, aceea din viata reala a fost cat se poate de adevarata.

Cei doi au devenit si parintii unei micute, botezate Mathilda, si au continuat sa fie prieteni chiar si dupa despartirea survenita in octombrie 2007. La scurt timp dupa, Heath Ledger a murit in urma unei supradoze accidentale de medicamente.


3. Javier Bardem si Penelope Cruz

Cei doi actori de origine spaniola s-au indragostit pe platourile de filmare ale peliculei "Vicky Cristina Barcelona", in care formau un cuplu cu probleme. Cei doi s-au casatorit in 2010, au un baietel, iar Penelope Cruz este in prezent insarcinata cu cel de-al doilea copil al cuplului.


4. Brad Pitt si Angelina Jolie

Relatia celor doi, infiripata pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith", a tinut luni de zile prima pagina a tabloidelor din lumea intreaga, problema majora fiind ca, la momentul respectiv, Brad Pitt era insurat cu Jennifer Aniston.

Decizia de a divorta si de a-si intemeia o familie alaturi de Angelina Jolie s-a dovedit de bun augur, cei doi avand in prezent 6 copii, dintre care trei naturali.



Sursa foto: zeronaldo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea