Filme

#Expertul Acasa.ro dr Lucy Visinescu # The Expendables 3 #filme #hercules #filme cinema #filme vara 2014 #premiere vara 2014 #A Most Wanted Man #Boyhood # Sin City: A dame to kill for

Top filme vara 2014: 6 premiere care te vor atrage in sala de cinema

"Dupa ploaie vine soare", spune un proverb, dar indiferent de vreme, productiile cinematografice care vor avea premiera in aceasta vara te vor atrage ca un magnet in cinematografe. Iata mai jos ce filme sunt pe punctul de a te tine in sala de cinema in sezonul estival.

1. Hercules

Dwayne "The Rock" Johnson interpreteaza rolul eroului mitic plecat intr-o aventura de aparare a regatului tracilor. In alte roluri: John Hurt, Rufus Sewell si Irina Shayk. In cinematografe apare din 25 iulie.

2. A Most Wanted Man

Filmul regizat de Anton Corbijn este o adaptare cinematografica dupa romanul lui John LeCarre si reprezinta sansa de a-l privi pe regretatul Philip Seymour Hoffman facand un ultim rol memorabil intr-un thriller care te va tine cu sufletul la gura. In alte roluri: Willem Dafoe, Robin Wright si Rachel McAdams. Apare in cinematografe dupa 1 septembrie.

3. Lucy

Daca iti era doar de un personaj feminin "bad ass" creionat de Luc Besson in stilu-i inconfundabil, atunci lasa-te purtat intr-o aventura in care Scarlett Johansson snopeste tot ce misca in jurul sau. Premiera: 25 iulie.

4. Boyhood

Adolescenta filmata ca un experiment cinematografic, iata o idee care cu siguranta te va face sa rezervi o dupa-amiaza pentru a vedea filmul lui Richard Linklater. Si nu este nici gluma: filmarile la "Boyhood" au durat chiar 12 ani, perioada in care Ellar Coltrane a evoluat de la 6 la 18 ani sub ochii co-starurilor Ethan Hawke si Patricia Arquette. Premiera: 18 iulie.

5. The Expendables 3

Dupa ce s-au plimbat cu tancul pe strazile din Cannes, era timpul ca toti eroii copilariei noastre, de la Stallone la Harrison Ford, la Mel Gibson si Banderas, sa dea buzna si in cinematografe. Continuarea primelor doua pelicule "Eroi de Sacrificiu" poate fi vizionata de pe 15 august.

Si cum producatorii au anuntat ca in 2015 vom avea parte de partea a IV-a din Expendables, ne putem astepta sa il vedem si pe Florin Piersic ingrosand ceata Eroilor de Sacrificiu.

6. Sin City: A dame to kill for

Iata un film pentru care toti cinefilii indragostiti de stilul regizoral al lui Rodriguez erau gata sa faca moarte de om. Dupa aproape un deceniu, Jessica Alba, Bruce Willis si Mickey Rourke revin pe marile ecrane intr-o continuare a peliculei "Sin City". Li se alatura Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin si Eva Green. Premiera: 22 august.

Sursa foto: mubis.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea