Filme

#filme #keanu reeves #top filme #filme tari #top filme keanu reeves

Top filme Keanu Reeves

Keanu Reeves este un actor care si-a ales cu foarte mare atentie rolurile. Acest lucru l-a ajutat sa castige nu doar nominalizari, ci si numeroase premii. Printre cele mai bune filme ale sale se numara Matrix, Constantine, dar si Speed.

Matrix

In anul 1999, filmul Matrix s-a dovedit a fi o revelatie, cea mai buna productie SF a tuturor timpurilor. Filmul reuseste sa ridice nenumarate semne de intrebare despre lumea reala. Este lumea in care traim reala sau totul este doar o perceptie, iar realitatea nu este altceva decat imaginatia noastra?



 

Constantine

Keanu Reeves joaca rolul lui John Constantine, un exorcist care nu se sperie de nimic si care are puterea si toate mijloacele necesare pentru a infrunta orice demon. El trimite demonii inapoi in lumea lor pentru a reintra in gratiile lui Dumnezeu, insa lucrurile devin mai complicate in momentul in care Contantine se implica intr-un caz cu totul si cu totul special.


Sweet november

Charlize Theron joaca alaturi de Keanu Reeves in una dintre cele mai frumoase si impresionante povesti de dragoste create vreodata. Filmul Sweet november are la baza povestea unei tinere care sufera de cancer si care, in fiecare luna, incepe o relatie cu un barbat nou. Sara (Charlize Theron) ii propune lui Nelson (Keanu Reeves) sa locuiasca impreuna timp de o luna.

Desi reticent la inceput, Nelson accepta provocare si se indragosteste de Sara. Din pacate se apropie sfarsitul lunii, iar cei doi trebuie sa se desparta.


Speed

Ofiterul Jack Traven (Keanu Reeves) salveaza un grup de oameni dintr-un lift in care era pusa o bomba. Pentru ca planurile atacatorului au fost date peste cap de ofiterul de politie, acesta se decide sa puna o bomba intr-un autobuz in care, intamplator, ajunge din nou acelasi ofiter.




Alte filme in care joaca Keanu Reeves:

The Devil's Advocate
Little Buddha
The Private Lives of Pippa Lee
The Day the Earth Stood Still
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea