Filme

#filme #titanic #basic instinct #desperado #scene sexuale #chost #Body Heat #9 and 1/2 Weeks

Top 6 scene sexuale memorabile in filme

Chiar daca nuditatea este folosita pentru a atrage si pentru a starni curiozitatea spectatorului si pentru a crea senzationalul, exista insa si scene sexuale care au reusit sa transpuna frumosul si sa evidentieze partea artistica, care este departe de orice vulgaritate. Actrite precum Kate Winslet sau Sharon Stone au reusit, prin gratia si talentul lor, sa ofere cateva dintre cele mai memorabile scene cu tenta sexuala din istoria filmului. Iata cateva dintre acestea:


1. Titanic

Una dintre cele mai reusite scene nud artistice este scena in care Kate Winslet isi arata sanii in filmul "Titanic". Actrita a reusit sa creeze momente incitante, fara sa cada in derizoriu.


2. 9 and 1/2 Weeks

Actorii Mickey Rourke si Kim Basinger au facut istorie cu "9 saptamani si jumatate", din 1986. Scenele de sex dintre cei doi au devenit legendare, prin felul in care cei doi actori au reusit sa le interpreteze. Desi erau provocatoare si incitante, acestea au fost considerate pline de pasiune si foarte artistice.


 

3. Desperado

O alta scena nud lipsita de orice urma de vulgaritate si care inspira pasiune este scena din dragoste dintre Salma Hayek si Antonio Banderas.

4. Basic Instinct

Sharon Stone a intrat in istoria cinematografiei cu scena interogarii din thrillerul erotic "Basic Instinct", lansat in anul 1992. Secventele in care actrita era anchetata de politie au ajuns unele dintre cele mai populare scene din istoria filmului.

 

5. Body Heat

Cand a fost lansat, "Body Heat" a fost numit unul dintre cele mai fierbinti filme facute vreodata. Cu William Hurt si Kathleen Turner in rolurile principale, pelicula urmareste povestea unor amanti, iar scenele de sex dintre cei doi au devenit celebre in anii '80.

 

6. Ghost

Scena romantica dintre Demi Moore si Patrick Swayze din filmul "Ghost" a ramas cu siguranta intiparita in mintea fiecarui spectator, iar melodia de pe fundal, "Unchained", a completat atmosfera pasionala, redand astfel unul dintre momentele de dragoste de neuitat din istoria cinematografica.



Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea