Filme

#filme #scenarii filme #lansare filme

Top 6 filme cu scenarii trase la indigo, lansate aproape simultan

Ai putea crede ca, in Cetatea Filmului, regizorii si scenaristii au intotdeauna idei noi, ca reinventeaza roata, dar, daca stai sa analizezi lucrurile in detaliu, iti dai seama ca multi dintre ei nu au niciun dram de originalitate in productiile pe care le lanseaza. Sunt destul de multe filme care au scenarii trase la indigo, iar culmea este ca au fost lansate aproximativ in aceeasi perioada. Sa fie o pura coincidenta, sa fie o "scapare de informatii" intre studiouri? Acum aproape ca nici nu mai conteaza motivul.


White House Down si Olympus Has Fallen

Daca esti amator de filme de actiune care implica salvarea Presedintelui Statelor Unite din ghearele teroristilor sau organizatiilor paramilitare, cu siguranta ai fost atras de tiluri precum "White House Down ("Alerta de grad zero") si Olympus Has Fallen ("Cod rosu la Casa Alba").

Lansate in vara acestui an, cele doua filme au scenarii trase la indigo: Casa Alba este atacata de organizatii teroriste sau paramilitare, iar Presedintele se afla in pericol. Salvarea lui sta in mainile unui singur om, al unui erou renegat pana atunci. Este vorba despre Channing Tatum, respectiv Gerard Butler.


White House Down Trailer


Olympus Has Faller Trailer


Snow White and The Huntsman si Mirror, Mirror

Celebra poveste a fratilor Grimm, "Alba ca Zapada", a suferit ceva modificari pentru a putea fi adaptata in doua productii noi de Hollywood. Este vorba despre Snow White and The Huntsman ("Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator") si Mirror, Mirror ("Oglinda, oglinjoara"). Ambele productii au fost lansate in anul 2012, la diferenta de 3 luni. Desi productiile au unghiuri de abordare usor diferite, pentru multi cinefili o singura productie ar fi fost de ajuns intr-un singur an.


Snow White and The Huntsman


Mirror Mirror Trailer


No Strings Attached si Friends with Benefits

No Strings Attached ("Fara obligatii") si Friends with Benefits ("Prietenie cu folos") sunt doua filme care dezbat acelasi subiect: poti avea o relatie bazata de sex fara sa te indragostesti de partenerul din dormitor. Lansate la nici 6 luni distanta una de cealalta in anul 2011, cele doua productii si-au castigat rapid fani printre cinefili, mai ales datorita personajelor principale: Natalie Portman si Ashton Kutcher pe de o parte si Mila Kunis si Justin Timberlake pe de alta parte.


No Strings Attached Trailer


Friends with Benefits Trailer



Sursa foto: bubblews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea