Filme

#gadget #top filme # gadgeturi filme #gadgeturi tari

Top 5 cele mai tari gadgeturi din filme

Contemporane sau realizate cu multi ani in urma, filmele SF au oferit publicului o paleta larga de gadgeturi la care audienta din lumea intreaga poate doar sa viseze. Care sunt cele mai tari gadgeturi intalnite in filme, descopera in continuare!

1. Sabiile cu laser - Star Wars

Sabiile cu laser din saga "Star Wars" sunt unele dintre cele mai cool gadgeturi intalnite in filme. Acestea au la baza un maner din metal din care tasneste sabia propriu-zisa, o unda de lumina de circa 1,33 m lungime. Acest gadget inedit a fost votat, in urma unui sondaj realizat in anul 2008, drept cea mai populara arma din istoria cinematografica.



Foto: uphaa.com

2. Neutralizatorul - Men in Black

Acest gadget inovator, cu ajutorul caruia cei doi "barbati in negru" stergeau memoria oricarui individ (extraterestru sau nu), si-a facut aparitia in ambele filme "Men in Black". Tehnologia folosita de "neutralizator" fusese furata, conform spuselor agentului K, de la o civilizatie extraterestra: "Acesta este un cadou de la niste prieteni din afara orasului".

Foto: uphaa.com

3. Palaria elicopter - Inspector Gadget

Inspirat de o serie de desene animate de mare succes, filmul "Inspectorul Gadget" a reluat cateva dintre trucurile indragite de copiii din lumea intreaga. Printre acestea se nuamra palaria-elicopter, un gadget care ar putea fi foarte util si in lumea reala. Succesul filmului din anul 1999, cu Matthew Broderick in rolul inspectorului Gadget, a determinat realizarea unei continuari, patru ani mai tarziu.

Foto: img.uphaa.com

4. telecomanda universala - Click

Filmul "Click" a lasat publicul tanjind dupa o telecomanda miraculoasa care avea capacitatea de a gestiona nu posturile TV, ci insasi viata personajului principal. In "Click", actorul de comedie Adam Sandler joaca rolul unui arhitect foarte ocupat care descopera o telecomanda care il ajuta sa faca ordine in viata - cel putin, aparent.



Foto: uphaa.com

5. Skateboardul - Back to Future

Skateboardul inclus in filmul "Inapoi in viitor " nu era unul obisnuit, cu roti, ci o placa ... zburatoare! Pentru anii '80, dar chiar si in prezent, acest skateboard inedit a reprezentat un motiv de uimire pentru toti adolescentii pasionati de acest sport. Din pacate, lumea contemporana nu a reusit inca sa dea un skateboard atat de performant.



Foto: uphaa.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea