Filme

#afis #lego #afis film #top filme #filme celebre #piese lego

Top 5 afise de filme refacute din piese Lego

Cu ajutorul unor piese Lego , dar si cu putina creativitate, se pot face adevarate minuni. Drept dovada stau cateva afise de filme, refacute din piese Lego. Descopera-le pe cele mai reusite in continuare!

1. Quantum of Solace

Afisul filmului "Quantum of Solace" din seria James Bond infatiseaza silueta agentului 007, cu o arma in mana, proiectata pe un teren arid. Afisul din piese Lego este aproape identic si se diferentiaza doar prin faptul ca personajul principal este un omulet Lego, nu James Bond a.k.a Daniel Craig.



Foto: uphaa.com

2. X-Men: Origins

Cu adevarat reusita este reproducerea din piese Lego facuta dupa afisul filmului "X-Men: Origins". Wolverine, interpretat de Hugh Jackman, este realizat spectaculos, coafura fiind intocmai ca aceea a personajului din pelicula americana. Nici ceilalti mutanti nu au ramas mai prejos, fiecare fiind reprezentat cu caracteristicile sale speciale.



Foto: uphaa.com

3. Reservoir Dogs

"Reservoir Dogs" este un film american aparut in 1992, regizat fiind de debutantul Quentin Tarantino. Pelicula cu actori mari precum Harvey Keitel , Steve Buscemi, Tim Roth si Michael Madsen a devenit, in timp, una cult, desemnata chiar drept cel mai bun film independent din toate timpurile. In ceea ce priveste afisul, care reuneste personajele peliculei "Reservoir Dogs", acesta beneficiaza de o reproducere cel putin simpatica.

Foto: uphaa.com

4. the bourne ultimatum

Ingenios si simplu, afisul din piese Lego al filmului "The Bourne Ultimatum" il infatiseaza pe Matt Damon sub forma de omulet de jucarie, mai viu colorat decat in posterul original. "The Bourne Ultimatum" a fost lansat in 2007 si este cel de-al treilea film din seria Bourne, al patrulea urmand sa apara in luna iulie a anului viitor.



Foto: uphaa.com

5. I Am Legend

Poate cea mai reusita reproducere dintre toate este cea a afisului filmului american "I Am Legend". Pe langa fundalul apocaliptic, omuletul care il inlocuieste pe Will Smith este perfect, iar titlul este bine adaptat: "I Am Lego". De remarcat ar fi si textul care il precede: "The last minifigure on Earth is not alone" versus "The last man on Earth is not alone".

Foto: speckyboy.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea