Filme

#filme #top filme #filme 2011

Top 4 filme ignorate in 2011

O serie de filme bune au iesit la rampa in 2011. Pelicule precum "Bridesmaids" sau "Moneyball" au beneficiat de o promovare generoasa care, alaturi de calitatea lor evidenta, le-a asigurat nominalizari la premii prestigioase. Ce s-a intamplat, insa, cu alte filme de calitate care au ajuns sa fie ignorate pe nedrept? Iata 4 filme excelente care nu au beneficiat de atentia cuvenita in 2011!

1. Extremely Loud and Incredibly Close

Conform unui top realizat de The Reel Breakdown, pelicula "Extremly Loud and Incredibly Close", desi exceptionala, a fost curand uitata dupa lansarea sa. Cu toate acestea, interpretarile de exceptie oferite de Sandra Bullock si Tom Hanks, sub bagheta regizorului Stephen Daldry , fac din film un "must have".

2. Jane Eyre

Cea mai noua ecranizare a romanului scris de Charlotte Bronte, pelicula "Jane Eyre" din 2011 se inscrie si ea in categoria filmelor ignorate pe nedrept in anul care tocmai s-a incheiat. Anul 2011 a fost unul excelent pentru actorul Michael Fassbender care a jucat in pelicule ce l-au propulsat in top (printre ele, " Shame "). Actorul a aparut si in "Jane Eyre", desi pelicula in sine nu a reusit sa se mentina in lumina reflectoarelor pe cat ar fi meritat. De mentionat este si prezenta actritei Mia Wasikowska ("Alice in Wonderland").

3. The Devil's Double

Actorul Dominic Cooper ("Mamma Mia!") face un rol dublu exceptional in pelicula "The Devil's Double", fapt care, pare-se, a fost ignorat de critica de specialitate, intrucat britanicul nu a obtinut nominalizari la premiile importante din 2012. In aceasta pelicula, Dominic Cooper joaca atat rolul fiului diabolic al lui Saddam Hussein, cat si pe cel al unui tanar care seamana ca doua picaturi de apa cu acesta, Latif Yahia, obligat sa devina dublura.

4. Like Crazy

O comedie romantica isteata, "Like Crazy" i-a adus in lumina reflectoarelor pe actorii Felicity Jones si Anton Yelchin ("Star Trek") care intruchipeaza un cuplu de tineri, indragostiti nebuneste unul de celalalt. Cand tinerei studente Anna nu ii mai este permisa sederea in SUA, cei doi incep o relatie intensa la distanta. Pelicula a castigat premiul cel mare in cadrul festivalului Sundance de anul trecut.



Foto: matttrailer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea