Filme

#top filme #filme celebre #craciun #filme #filme de craciun

Top 4 filme de Craciun pentru intreaga familie

Zilele libere de sarbatori invita la relaxare in familie, la preparate gustoase, dar si la filme de Craciun . Dintre acestea din urma, cateva pot fi vizionate atat de cei mari, cat si de cei mici. Iata, asadar, patru filme de Craciun pentru intreaga familie!

1. Singur Acasa (1990)

Aventurile lui Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin , au intrat in istorie si amuza chiar si a la zecea vizionare! Comedia nu place doar datorita istetimii personajului principal, care reuseste sa ii pacaleasca de fiecare pe pungasii Harry (Joe Pesci) si Mary (Daniel Stern), ci si datorita decorurilor superbe de Craciun.

Primul film din serie a beneficiat de doua nominalizari la premiile Oscar si trei continuari. Cele mai de succes filme din serie raman, insa, primele doua, in care protagonist este simpaticul Macaulay Culkin.

2. It's a Wonderful Life (1946)

Un film clasic, "It's a Wonderful Life" este o pelicula emotionanta care spune povestea unui om de afaceri frustrat caruia i se ofera sansa de a descoperi cum ar fi fost viata celor din jurul sau daca el nu ar fi existat. Filmul este inclus in lista celor mai bune filme din istorie si a fost nominalizat la 5 premii Oscar.

3. Miracle on 34th Street (1947)

Un alt film de Oscar (aceasta a si obtinut 3 statuete), "Miracle on the 34th Street" este ideal in noaptea de Ajun. Convins ca el este Mos Craciun, un barbat in varsta ( Edmund Gwenn ) este inchis intr-un spital de nebuni. Singurul care ii vine intr-ajutor este un tanar avocat care se hotaraste sa il apere in fata instantei si sa demonstreze ca barbatul este, intr-adevar, cine pretinde.

4. How the Grinch Stole Christmas (2000)

Castigator al unui premiu Oscar, filmul se bucura de prestatia actoriceasca a lui Jim Carrey si reuseste sa starneasca hohote de ras, dar si simpatia pentru maleficul Grinch care nu isi doreste nimic mai mult decat sa... fure Craciunul. Filmul are la baza cartea de succes scrisa de Dr. Seuss si este un remake al peliculei animate cu acelasi nume din 1966.



Foto: movies.sky.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea