Filme

#filme #jessica biel #top filme #filme jessica biel #top filme jessica biel

Top 4 filme cu Jesica Biel

Jessica Biel este una dintre actritele care si-au inceput cariera jucand in seriale de televiziune. Multa vreme, a fost cunoscuta drept Mary Camden din serialul "7th Heaven" ("Al saptelea cer"). Notorietatea i-a crescut si mai mult in momentul in care s-a cuplat cu cantaretul devenit intre timp actor Justin Timberlake.

Pentru calitatile sale actoricesti, Jessica Biel a fost rasplatita cu 3 premii in decursul carierei. In 1998 a primit premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar la premiile Young Artist Award, in 2005 a primit premiul "Female Star" la ShoWest Awards, iar in 2007 a primit premiul "Rising Star" la Palm Springs International Film Festival.

Iata care sunt cele mai bune filme in care a jucat Jessica Biel:

1. The Illusionist (2006)

"The Illusionist" ("Iluzionistul") este unul dintre cele mai bune filme din istorie, in viziunea criticilor, iar rolul interpretat de Jessica Biel s-a ridicat la standardele inalte ale cinematografiei americane.

Criticii spun ca Jessica Biel a jucat impecabil in acest film, in care a demonstrat ca nu este doar o fata care arata bine si da pe spate barbatii.

2. Hole In The Paper Sky (2008)

"Hole In The Paoer Sky" este un scurt metraj din 2008, in care Jessica Biel a detinut rolul principal. Filmul prezinta povestea unui barbat si a cainelui sau. Suna banal, insa rasturnarile dramatice de situatie il transforma intr-un film savuros si emotionant.

3. Ulee's Gold (1997)

"Ulee's Gold" este unul dintre primele filme in care Jessica Biel a jucat. Pelicula prezinta povestea unui barbat, a carui familie se destrama si el este hotarat sa faca ceva pentru a-i reuni pe toti membrii laolalta.

4. The A-Team (2010)

"The A-Team" ("Echipa de soc") este un film de actiune, presarat cu momente amuzante, in care Jessica Biel interpreteaza rolul "fiorosului" locotenent Sosa. Ea incearca sa se impuna in fata echipei de soc, formata din Bradley Cooper si Liam Neeson, printre altii. Rolul de femeie in armata Statelor Unite o face pe Jessica Biel sa fie sexy si puternica.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea