Filme

#filme #antonio banderas #top filme #filme tari #filme antonio banderas #top filme antonio banderas

Top 4 filme cu Antonio Banderas

Antonio Banderas este unul dintre cei mai carismatici actori din istoria Hollywood-ului, iar filmul sau emblematic ramane "Desperado", din 1995, in care a interpretat rolul unui mariachi priceput la tras cu arma si la iesit din situatii limita.

Esti curios sa vezi in ce filme s-a descurcat Antonio Banderas cel mai bine? Iata:

1. Law of Desire (1987)

In "Law of Desire", Antonio Banderas a interpretat rolul lui Antonio Benitez, un tip sarmant, dar gay. De altfel, acesta a fost primul film gay explicit realizat de regizorul Pedro Almodovar. Pelicula prezinta un triunghi amoros complex intre trei barbati, presarat cu gelozii si instabilitati emotionale.

2. The Mask of Zorro (1998)

Dupa "Desperado", din 1995, Antonio Banderas a obtinut rolul justitiarului Zorro in pelicula "The Mask of Zorro". Filmul a fost nominalizat de doua ori la premiile Globurile de Aur, pentru cel mai bun actor in rol principal (Antonio Banderas) si cel mai bun film al anului '99.

Povestea peliculei incepe de la Don Diego de la Vega, originalul Zorro, rol interpretat de Anthony Hopkins, care este capturat si incarcerat de catre dusmanul sau de moarte.

Dupa 20 de ani, iese din inchisoare si il initiaza pe tanarul Alejandro Murietta in arta manuirii spadei. Cand isi da seama ca este suficient de pregatit, Alejandro primeste masca lui Zorro si devine cel mai aprig dusman al celor certati cu legea.

3. Shrek 2, 3, 4

In episoadele 2,3 si 4 din seria "Skrek", Antonio Banderas nu a putut fi vazut, dar a putut fi ascultat. El a dat viata unuia dintre cele mai indragite personaje din animatii din toate timpurile: Puss in Boots, prietenul capcaunului Shrek si al Magaruslui.

4. Tie Me Up! Tie Me Down! (1990)

In 1990, Antonio Banderas a aparut in pelicula "Tie Me Up! Tie Me Down!", alaturi de actrita Victoria Abril. Filmul, regizat de Pedro Almodovar, prezinta povestea unui tip pe nume Ricky, proaspat iesit dintr-o institutie de psihiatrie. El isi doreste foarte mult sa o intalneasca din nou pe Marina, o actrita de filme porno cu care a intretinut relatii in urma cu ceva timp. Deloc incantata sa il vada, Marina refuza sa lege o relatie cu Ricky, insa lucrurile iau o turnura neasteptata.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea