Filme

#sequel #top filme #filme celebre

Top 4 continuari mai bune decat filmele originale

De cele mai multe ori, continuarile filmelor reusite nu se ridica la nivelul peliculei originale. Cu toate acestea, uneori, proiectele ulterioare se dovedesc a fi mai inspirate si chiar mai profitabile decat filmele care le-au precedat. Iata cinci dintre continuarile mai reusite decat filmele originale!

1. Toy Story 2 (1986)

Continuarea succesului " Toy Story ", "Toy Story 2" a reusit sa devina poate chiar mai indragit decat prima pelicula! Desi trebuia, initial, sa fie lansat direct pe DVD, "Toy Story 2" a devenit cea mai buna continuare a unui film de animatie. Aceasta pelicula pentru intreaga familie si-a castigat audienta cu o poveste emotionanta care a beneficiat si de o nominalizare la prestigioasele premii Oscar.

2. Dark Knight (2008)

Versiunea semnata de Christopher Nolan a aventurilor lui Batman constituie una dintre cele mai de succes serii de filme create vreodata. Dupa superbul "Batman Begins" (2005), Nolan a lansat, trei ani mai tarziu, capodopera "Dark Knight", cu regretatul Heath Ledger in rolul Joker-ului. Imaginea si interpretarea acestui personaj malefic dau fiori reci pe sira spinarii - pe buna dreptate, rolul Joker a fost desemnat cel mai bun din scurta cariera a lui Heath Ledger.

Partea a treia si ultima din seria Batman, " The Dark Knight Rises ", va fi lansata in 2012.

3. Godfather II (1974)

Opiniile sunt impartite cu privire la calitatea acestei continuari, comparativ cu primul film "Nasul". Cu toate acestea, cel de-al doilea film "Godfather" s-a bucurat de un succes imens, iar povestea lui Michael Corleone are o intensitate pe care prima pelicula nu a reusit sa o transmita.

4. Terminator 2: Judgement Day (1991)

O alta serie de succes, "Terminator" a beneficiat de o continuare excelenta, realizata la inceputurile tehnologiei CGI. Pelicula in regia lui James Cameron include un personaj malefic foarte bine conceput, robotul cu care personajul pozitiv, interpretat de Arnold Schwarzenegger, trebuie sa se lupte pe viata si pe moarte pentru a proteja viitorul umanitatii.



Foto: dbxind.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea