Filme

#filme #top filme #filme celebre #final film # final alternativ

Top 3 finaluri alternative din filme

Finalurile filmelor pe care le indragesti nu sunt atat de batute in cuie pe cat ai putea crede. Daca ti-ai imaginat si tu finaluri diferite pentru peliculele pe care le-ai urmarit de-a lungul timpului, descopera, in continuare, cateva dintre alternativele pe care acestea le-ar fi putut avea!


1. (2002)

Initial, finalul filmului horror semnat de Danny Boyle se potrivea cu atmosfera lugubra imprimata de pelicula. Mai precis, personajul principal, Jim (Cillian Murphy) murea, in pofida ingrijirilor oferite de cele doua prietene ale sale. Cu toate acestea, data fiind reactia negativa provocata de ideea acestui final dramatic, creatorii au oferit o alternativa mai putin intunecata... pe care, insa, au plasat-o dupa genericul de final, astfel incat sa para ca sfarsitul pozitiv nu este decat in imaginatia personajului principal.

2. (2004)

Un inedit, " The Butterfly Effect " trebuia, de fapt, sa se incheie intr-un mod mult mai ciudat. Daca varianta finala a fost scena in care personajul principal, Evan (Ashton Kutcher), trece pe langa iubirea vietii lui, Kayleigh ( ), fara ca aceasta sa il recunoasca, sfarsitul propus initial include o scena in care fetusul Evan se stranguleaza cu cordonul ombilical. Publicul a preferat varianta mai putin grotesca.

3. (2007)

Un alt thriller cu finaluri alternative a fost " I Am Legend ", pelicula semnata de Francis Lawrence . Cu mare succes la public, filmul a avut un final exploziv, insa, la inceput, sfarsitul imaginat de realizatori era mult mai apropiat de cel al romanului scris de Richard Matheson.

Mai precis, filmul "I Am Legend" trebuia sa se incheie cu pacea stabilita intre Robert Neville (Will Smith) si vampirii care bantuiau Pamantul. In momentul in care Robert Neville o elibereaza pe femeia-vampir pe care facea experimente, creaturile ii accepta scuzele si se indeparteaza de casa acestuia. Cum, insa, publicul-test a preferat finalul care se indeparta de povestea originala, sfarsitul exploziv a avut castig de cauza.



Foto: availableimages.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea