Filme

#filme #jim carrey #top filme # filme jim carrey # top filme jim carrey

Top 3 filme cu Jim Carrey

Jim Carrey este un actor care a reusit sa isi puna amprenta pe toate filmele in care a aparut. Acesta si-a inceput cariera artistica la inceputul anilor '80, insa el a cunoscut succesul abia in anul 1990, cand a aparut in show-ul In Living Colour.

Patru ani mai tarziu, Jim Carrey a aparut in productia Ace Ventura: Pet Detective si in The Mask, doua filme care l-au propulsat in topul celor mai bine cotati actori.

Iata o lista cu cele mai bune filme cu Jim Carrey

The Truman Show (1998)

The Truman Show este o productie care incearca sa dezvaluie obsesiile pe care le dezvolta oamenii atunci cand vine vorba despre reality show-uri.

Truman Burbank (Jim Carrey) este subiectul unei astfel de emisiuni, insa acesta incepe sa devina de-a dreptul frustrat atunci cand realitatea sa devine distractia a milioane de oameni. Spectatori din lumea intreaga il urmaresc zilnic pe Truman Burbank, iar el este impins catre o serie de actiuni care nu ii stau in caracter.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Joel Barish (Carrey) descopera ca iubita lui, Clementine (Kate Winslet), isi sterge, in mod bizar, toate amintirile pe care le are cu el. Astfel, Clementine il uita definitiv pe Joel si nu il mai recunoaste sub nicio forma. Ajuns la disperare si la capatul rabdarii, Joel se decide sa apeleze la aceeasi procedura, dar se razgandeste in ultima clipa si incearca sa o recastige pe femeia pe care o iubeste.

The Mask (1994)

The Mask este una dintre cele mai bune productii in care apare Jim Carrey. Acesta interpreteaza rolul unui bancher, care are parte de o intamplare dubioasa: se transforma intr-o persoana total diferita dupa ce gaseste o masca ciudata. Acesta sparge banca in care lucreaza, se pune rau cu o gasca de mafioti, ajunge la inchisoare, dar in acelasi timp cucereste o femeie superba, de care se indragosteste irecuperabil: Tina Carlyle (Cameron Diaz).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea