Filme

#filme #top filme #filme emily watson #top filme emily watson

Top 3 filme cu Emily Watson

Emily Watson este o actrita de origine britanica, cunoscuta nu doar pentru filme, ci si pentru prestatiile sale de pe scena teatrului. Aceasta a castigat de-a lungul timpului cateva premii pentru activitatea desfasurata ca si actrita. Cel mai recent premiu primit este BAFTA, pentru rolul din Appropriate Adult.

Synecdoche, New York (2008)

Aceasta drama il are in rolul principal pe Caden Cotard, un regizor care castiga premiul Mac Arthur si o suma mare de bani, dupa care decide sa puna in scena o piesa de teatru. Intr-un final regizorul este abandonat de catre sotia si fetita lor.

Acestea din urma decid sa se mute la Berlin, in timp ce Caden se ocupa tot mai mult de piesa lui de teatru. Pe de cealalta parte, el incepe sa se confrunte cu o maladie misterioasa ce pare sa ii afecteze toate functiile fizice si psihice.


 

The Memory Keeper's Daughter (2008)

Actiunea se petrece in anul 1964, cand doctorul David Henry se grabeste sa isi duca sotia la spital pentru a da nastere unor gemeni. Din pacate, unul dintre bebelusi se naste cu sindromul Down. Din aacest moment doctorul hotaraste sa scape de copil si sa ii spuna sotiei sale ca bebelusul este mort. Sarcina de a scapa de copil revine asistentei Caroline Gill, insa in drum spre centrul la care trebuia sa il abandoneze pe copil, ea isi da seama ca nu poate renunta la bebelus, motiv pentru care decide sa il creasca ca si cum ar fi al ei.

Cold Souls (2009)

Dupa ce repeta intens pentru rolul dintr-o piesa dificila, Paul, un actor american de succes intra intr-o depresie. Pentru a scapa de suferinta, Paul decide sa se supuna unei interventii de scoatere a sufletului, care are marimea unui bob de linte.

Dupa ce scapa de suflet si il inchiriaza apoi unui poet rus, acesta isi da seama ca in realitate este victima unor traficanti de suflete si ca este o victima care nu mai poate face nimic pentru a repara greseala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea