Filme

#filme #drew barrymore #top filme #filme drew barrymore #top filme drew barrymore

Top 3 filme cu Drew Barrymore

Drew Barrymore este genul de actrita pe care fie o iubesti, fie o urasti. Nu exista cale de mijloc cand vine vorba despre fostul copil-minune din indragitul film "E.T".

In varsta de 37 de ani, Drew Barrymore a jucat in foarte multe productii de la Hollywood, unele dintre ele cu bugete mari, altele cu bugete infime. A debutat in cinematografie la varsta de 5 ani, in 1980, in pelicula "Altered States". Apoi i s-a oferit rolul din "E.T", dupa care Drew a intrat cu dreptul in zona filmelor de comedie.

Cele mai multe filme in care a aparut au subiecte usurele, de natura romantica. Iata cu top cu cele mai bune productii in care a aparut actrita americana.

1. 50 First Dates (2004)

In 2004, Drew Barrymore a aparut alaturi de Adam Sandler in comedia "50 First Dates" ("Mereu la prima intalnire"). Lucy este o profesoara de arte la un liceu, dar sufera de o boala ciudata. In timpul noptii, uita tot ce i s-a intamplat peste zi. Henry Roth este un veterinar specializat pe animale marine polare, care o intalneste pe Lucy intr-o cafenea. Intre cei doi se naste o frumoasa poveste de dragoste, insa boala de care sufera fata ii impiedica sa fie un cuplu normal.

Henry isi da seama ca daca vrea sa ramana langa Lucy, trebuie sa o cucereasca in fiecare zi, pana la sfarsitul vietii sale.

2. Confessions of a Dangerous Mind

"Confessions of a Dangerous Mind" ("Confesiunile unei minti periculoase") este un film din 2002, cu Drew Barrymore si George Clooney in rolurile principale. Filmul prezinta povestea unui cunoscut om de televiziune, care ziua lucreaza intr-un studio TV, iar noaptea este ucigas CIA.

Criticii de film din America sustin ca abia in acest film Drew Barrymore si-a aratat talentul actoricesc, rolul lui Penny, iubita realizatorului TV, fiind cel mai bun din cariera ei.

3. The Wedding Singer

In "The Wedding Singer" ("Nunta cu cantec"), din 1998, Drew Barrymore face ceea ce stie ea mai bine. Este actrita de comedie si demonstreaza ca sunt putine actrite mai bune decat ea care se pricep pe acest segment.

Drew interpreteaza rolul lui Julia, o chelnerita care se indragosteste de "lautarul" Robbie Hart, rol interpretat de Adam Sandler. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca, dar separat, fiecare cu partenerul sau de viata. Paradoxal, Julia va servi la nunta lui Robbie, in timp ce Robbie va canta la nunta lui Julia.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea