Filme

#tom hanks #film #triple frontier #kathryn bigelow #oscar

Tom Hanks - cap de afis in filmul Triple Frontier, regizat de Kathryn Bigelow

In urma cu doua luni s-a zvonit ca Tom Hanks era interesat de proiectul Triple Frontier , un film regizat de castigatoarea premiului Oscar, Kathryn Bigelow . Acum, unul dintre producatorii filmului confirma oficial faptul ca actorul va face parte din distributie.

Intr-un interviu cu cei de la site-ul Coming Soon , producatorul Charles Roven a lasat sa-i scape faptul ca Tom Hanks face parte oficial din noul proiect al lui Bigelow, prima femeie care a castigat premiul Oscar pentru regie pentru filmul The Hurt Locker.

“Tom Hanks joaca in film, dar inca nu am distribuit celelalte roluri. Speram sa incepem filmarile la jumatatea lui martie”, a spus Roven pentru Coming Soon.

Filmul care il are pe Tom Hanks pe afis se numeste Triple Frontier, iar scenariul este scris in colaborare de Bigelow si Mark Boal (The Hurt Locker). Actiunea este plasata intr-o zona violenta la granita dintre Paraguay, Argentina si Brazilia, cunoscuta ca loc de intalnire pentru capii crimei organizate.

Johnny Depp este si el interesat de un rol in Triple Frontier, insa deocamdata nu se stie daca actorul va putea juca avand in vedere agenda incarcata de anul viitor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea