Filme

#david fincher #black swan #film #oscar #new york #critici de film #the social network

The Social Network - criticii de film din New York il vad la Oscar

The Social Network, filmul inspirat de povestea crearii faimoasei retele de socializare Facebook, isi face prieteni in cercurile criticilor din SUA. Pelicula regizata de David Fincher a castigat premiile pentru “cel mai bun film” si “cel mai bun regizor” din partea New York Film Critics Circle, scrie aceshowbiz.com.

Drama care ii are in rolurile principale pe Jesse Eisenberg, Andrew Garfield si Justin Timberlake este preferata criticilor americani de film si are mari sanse sa castige la categorii importante la gala premiilor Oscar din 2011. The Social Network a castigat deja titlul de “ filmul anului ” din partea mai multor organizatii, printre care se numara Asociatia Criticilor de Film din Los Angeles, National Board of Review si New York Film Critics Online.

Tot in cadrul galei New York Film Critics Circle, actorul britanic Colin Firth a castigat premiul pentru “cel mai bun actor” pentru interpretarea sa din filmul The King’s Speech, in timp ce Annette Bening a luat trofeul pentru “ cea mai buna actrita ” pentru rolul din The Kids Are All Right. Acelasi film a mai plecat acasa cu premiul pentru “actor in rol secundar” (Mark Ruffallo) si cel pentru scenariu.

Melissa Leo a fost desemnata “cea mai buna actrita in rol secundar” pentru prestatia sa din drama The Fighter, iar The Illusionist a primit premiul pentru “cel mai bun film de animatie”.

Un alt film favorit in cursa pentru Oscar 2011 , Black Swan, a luat un singur premiu pentru “cea mai buna imagine”.
Premiile acordate de New York Film Critics Circle sunt considerate a fi un bun indicator in ceea ce priveste filmele care vor ajunge pe lista de nominalizari a premiilor Oscar. Premiile vor fi inmanate castigatorilor in cadrul unei ceremonii care se va desfasura pe 10 ianuarie la New York.

Trailer The Social Network:


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea