Filme

#_simpsonii-filmul-2007

The Simpsons Movie

Matt Groening, creatorul serialului " The Simpsons " a luat decizia de a incerca sa transforme seria in film pentru marele ecran. "Spectatorii vor putea rade impreuna, in acelasi timp, in sala de cinema" declara Groening. Si adevarul acesta a fost: noi, spectatorii, fani sau nu ai seriei TV, am ras impreuna in sala de cinema.

Nu sunt un fan al serialului si recunosc ca nu ma asteptam la ceva care sa ma uimeasca sau macar sa ma faca sa zambesc din partea filmului The Simpsons Movie. Din fericire, pot spune ca filmul nu este pur si simplu o prezentare a situatiilor marca Simpsons, este cu adevarat un film de animatie foarte bine construit si plin de umor.

The Simpsons Movie ni-i prezinta pe aceeasi membri ai familiei Simpsons cu care ne-a obisnuit serialul: Homer, Marge, Bart, Lisa, etc, de data aceasta pusi intr-o situatie mai extrema si mai intensa. Dintr-o greseala si neglijenta si din dragostea pentru noul sau animal de casa - un porcusor - , Homer reuseste sa distruga habitatul orasului sau. Motiv pentru care trebuie sa infrunte ura intregului oras fortat sa traiasca in izolare dupa actiunile prostesti ale lui Homer.

Filmul este bine construit si are coerenta unui scenariu pus la punct. Situatiile intense si de suspans nu lipsesc, sunt momente in care suntem pusi in fata unora la care nu ne asteptam.

Iar punctul forte al filmului este umorul si subtilitatile venite din replici catchy si situatii comice de genul glumelor la adresa unor fenomene ca Harry Potter sau Spiderman. Mai multe nu va pomenesc pentru a nu va strica surpriza.

Pe scurt, The Simpsons Movie
este un film bun, o animatie pentru adulti reusita plina de umor si situatii inedite. Nu va veti plictisi si nici nu veti observa cum trece timpul.

NOTA: 8/10



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea