Filme

#_the-last-mimzy-2007

The Last Mimzy - primele ecouri

Prezentare

The Last Mimzy este povestea a doi copii, Noah si Emma, care descopera o misterioasa cutie cu niste obiecte inauntru. Acestea nu sunt jucarii, asa cum cred ei initial, dat fiind ca, pe masura ce se joaca cu ele, copiii devin din ce in ce mai inteligenti.
Parintii lor isi dau seama ca se petrece ceva iesit din comun cand Emma le zice ca pe una dintre jucarii, care are forma unui iepure jigarit, o cheama Mimzy si ca "o invata lucruri". Tot Mimzy este, se pare, purtatoarea unui important mesaj din viitor.

Primele Reactii

Critica a primit si cu bune si cu rele acest nou film, o adaptare dupa un roman apartinand literaturii pentru copii, The Last Mimzy. Filmul incearca sa scoata in lumina si sa se focuseze pe una dintre cele mai mari probleme ale societatii actuale: societatea umana care se afla in pericol de a-si pierde calitatile care au costruit-o. Pentru mai multe pareri despre realizarea filmului si efectele acestuia la aparitie, va invit sa parcurgeti randurile de mai jos.

Pro

Toronto Star: "Dragalasenia filmului este aproape unica in zilele noastre si varsta aceasta. Este unfilm de familie adevarat, unul la care adultii nu vor ofta atunci cand li se va spune ca problemele din viitor exista deoarece pretioasa noastra calitate de a fi uman a fost distrusa" (Peter Howell)

Los Angeles Daily News: "Un film de familie combinand probleme metafizice, efecte speciale ale mintii si copii care realizeaza ce libertina devine societatea noastra [...]" (David Kronke)

Contra

Revista Variety: "Sunt prea multe elemente care distrag atentia pentru a-i putea permite spectatorului sa inteleaga si sa patrunda povestea [...] Filmul nu este cu nimic diferit de alte filme facute dupa literatura de copii, dar cei doi actori copii implicati in poveste, placuti si draguti, nu reusesc sa isi interpreteze foarte bine personajele"
(John Anderson)

Hollywood.com: "Oricare ar fi asteptarile voastre...ca ar fi vorba despre extraterestri binevoitori din viitor sau fenomene supranaturale..in cele din urma veti fi dezamagiti de derivatiile dezordonate ale filmului" (Kit Bowen)



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea