Filme

#the last airbender #campion #zmeura de aur #razzie awards #sex and the city 2 #premii #oscar

The Last Airbender - campion la Zmeura de Aur

Cu doar o zi inaintea decernarii premiilor Oscar s-au acordat in cetatea filmului si zmeuricile pentru catastrofele cinematografice care au marcat din plin anul 2010. Campionul editiei cu numarul 31 a premiilor Zmeura de Aur a fost filmul The Last Airbender.

Productia lui M. Night Shyamalan a marcat la 5 categorii: cel mai prost film al anului, cel mai prost scenariu, cel mai prost regizor, cele mai proaste efecte 3D si cel mai prost actor in rol secundar (Jackson Rathbone).

Organizatorii premiilor Zmeura de Aur au fost generosi si cu sequel-ul lui Sex and the City care a fost incarcat cu 3 premii: cea mai proasta actrita (aici organizatorii nu s-au putut hotari, asa ca au impartit zmeurici celor 4 actrita din film), cel mai prost sequel/ prequel /rip-off si cea mai proasta distributie.

Ashton Kutcher a incasat o zmeurica pentru prestatia din comedia Killers, in timp ce Jessica Alba a fost marea castigatoare, daca o putem numai astfel, la categoria cea mai proasta actrita in rol secundar.

Lista completa a castigatorilor premiilor Zmeura de Aur o puteti accesa pe site-ul oficial al organizatiei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea