Filme

#premiera #comedie #the kids are all right #romania

"The Kids are All Right", din 11 februarie in cinematografele romanesti

Comedia The Kids are All Right , in care rolurile principale sunt interpretate de Annette Bening si Julianne Moore , va rula pe marile ecrane din Romania incepand cu 11 februarie.

Pelicula regizata de Lisa Cholodenko, Nic (Annette Bening) si Jules (Julianne Moore) sunt doua lesbiene, care au, prin inseminare artificiala, doi copii: Joni( Mia Wasikowska ) si Laser (Josh Hutcherson). Ani mai tarziu, copiii, acum adolescenti, isi cauta "tatal biologic" si il cunosc pe Paul (Mark Ruffalo), genul de tata care fascineaza orice adolescent. Il implica in viata lor, iar consecintele sunt neasteptate pentru toti.

The Kids are All Right a primit recent patru nominalizari la Oscar, pentru  Cel mai bun film, Cea mai buna actrita intr-un rol principal (Annette Bening), Cel mai bun actor intr-un rol secundar (Mark Ruffalo) si Cel mai bun scenariu  original (Lisa Cholodenko si Stuart Blumberg ).

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va avea loc in 27 februarie 2011 la Kodak Theatre din Hollywood si va fi prezentata de Anne Hathaway si James Franco.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea