Filme

#filme noi #the hunger games #filme #dvd #the hunger games pe dvd #filme dvd

"The Hunger Games" se lanseaza pe DVD

Lionsgate anunta lansarea pe DVD si Blu-ray a productiei "The Hungers Games". Lansarea pe teritoriul SUA va fi pe data de 18 august, iar in Marea Britanie pe 3 septembrie.

Filmul va fi disponibil sub forma a 2 DVD-uri, respectiv 2 discuri Blu-ray, care vor contine peste trei ore de filmari, multe bonusuri, inclusiv un documentar cu imagini din timpul filmarilor.

"The Hunger Games" ii are in rolurile principale pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth. Pelicula, in regia lui Gary Ross, este marea castigatorea a galei MTV Movie Awards din acest an. Productia a fost recompensata cu nu mai putin de patru premii.

Pana in acest moment, incasarile realizate de "The Hunger Games" la nivel mondial sunt de peste 650 de milioane de dolari.

Filmul va avea parte si de o continuare, intitulata "The Hunger Games: Catching Fire", a carei lansare va avea loc pe 23 noiembrie 2013.

Foto: csmonitor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea