Filme

#the dark knight rises #batman #batman 3 #christian bale #christopher nolan

The Dark Knight Rises: ultimul Batman pentru Christian Bale

Pana acum, toate indiciile arata ca cel de-al 3-lea film al noii serii Batman, The Dark Knight Rises , va si ultimul pentru regizorul Christopher Nolan si muza sa, Christian Bale .

In interviurile acordate recent, Bale pare sa afirme acest lucru, spunand ca va fi ultima data cand va imbraca costumul eroului din Gotham.  “Aceasta va fi, cred, ultima data cand il voi juca pe Batman. Doar daca Chris (Nolan) nu este de alta parere”, a spus Bale pentru E! Online.

Actorul nu stie deocamdata sau nu vrea sa dezvaluie detalii despre noul film. “Chris imi va spune tot ce trebuie sa stiu la momentul potrivit. Probabil ca stiu putin mai mult decat altii in acest moment, dar multi ar fi surprinsi sa constate cat de putin stiu, de fapt, in comparatie cu altii”, a comentat Bale implicarea sa in Batman 3.

“Stiu ca Chris ma va lasa sa ma pregatesc asa cum trebuie pentru rol. Este un regizor al naibii de bun. Stiu ca va veni cu o idee minunata”, a adaugat Christian Bale despre relatia sa cu regizorul Nolan.

In octombrie, Christopher Nolan a vorbit despre faptul ca intentioneaza sa faca din Batman 3 ultimul film al seriei. “Sunt foarte entuziasmat de sfarsitul filmului, de deznodamantul povestii si de cum au evoluat personajele”, a povestit Nolan pentru Los Angeles Times. “Spre deosebire de benzile desenate, povestea din film nu continua la nesfarsit, ci are un final. Daca ai mereu acest aspect in minte, iti va fi foarte usor sa creezi un final si sa extragi esenta povestii pe care vrei s-o spui”, a mai spus regizorul.

Filmarile la The Dark Knight Rises vor demara in New Orleans in aprilie-mai 2011, iar premiera va avea loc pe 20 iulie 2012. Productia este deocamdata in etapa de casting, numele actorului Tom Hardy fiind vehiculat recent in legatura cu personajul Dr. Strange.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea