Filme

#filme noi #filme #the dark knight rises #incasari film # incasari the dark knight rises

"The Dark Knight Rises" are incasari de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial

"The Dark Knight Rises", cel mai recent lungmetraj din franciza "Batman" a depasit pragul de 1 miliard de dolari incasari pe plan mondial. Astfel, pelicula a devenit cea de-a 13-a productie din istorie care a ajuns la o asemenea performanta.

Acest nou proiect cinematografic al celor de la Warner Bros. a obtinut, pana duminica seara, 431,2 milioane de dolari pe piata nord-americana si 574,3 de milioane de dolari pe plan international, ajungand la un total de 1,005 miliarde de dolari.

Precedentul film al seriei, "The Dark Knight" a avut, in 2008, incasari de 1,003 miliarde de dolari.

"The Dark Knight Rises" a fost produs cu un buget de 250 de milioane de dolari, fiind cel de-al treilea film din seria "Batman" regizat de Cristopher Nolan. In rolul principal l-a avut pe actorul galez Christian Bale.

Intr-un clasament al celor mai mari incasari din industria cinematografica, regasim pelicula "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari), ambele fiind regizate de James Cameron.

Foto: imaxmelbourne.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea