Filme

#_the-dark-knight-2008 #batman #cavalerul negru #the dark knight #christopher nolan #christian bale #heath ledger

The Dark Knight - primele ecouri

Plasat la un an dupa evenimentele primei parti, filmul incepe cu un Gotham City mai sigur ca niciodata, dupa ce Batman ( ( inspirat din benzi desenate . Este o saga spectaculoasa si excelenta. Filmul va avea premiera in Romania pe de pana acum - The Dark Knight - am inceput sa ma gandesc la pozitia sa in cinematografia secolului XXI (Andrew Sarris)

Rolling Stone: Bantuitor si vizionar, Cavalerul Negru se avanta pe aripile nemarginite ale imaginatiei (Peter Travers)

ReelViews: Christopher Nolan a furnizat cinefililor cel mai bun film cu supereroi din toate timpurile. The Dark Knight depaseste cu usurinta filmele de pana acum, de la mediocre la excelente (James Berardinelli)

Washington Post: Maiestria cu care Heath Ledger a interpretat rolul Jokerului este cea mai interesanta parte a filmului, iar cand Jokerul este absent, The Dark Knight isi pierde din energie si dinamism (Stephen Hunter )

Ebert & Roeper: Este o experienta vizuala bogata, complexa, mai puternica decat oricare alta epopee cu supereroi de pana acum (Richard Roeper)

Contra

Salon.com: Heath Ledger ofera o ultima performanta exceptionala. As fi vrut ca productia din jurul lui sa-l merite (Stephanie Zacharek)

Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Trailer The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea