Filme

#proiectii #filme #cinemateca tiff

Surpriza pentru cinefilii clujeni: Cinemateca TIFF

Organizatorii Festivalul International de Film Transilvania au pregatit o surpriza de proportii publicului clujean. In perioada 21 octombrie- 23 decembrie 2010 , iubitorii de filme sunt invitati la Cinemateca TIFF .

In fiecare joi seara, de la ora 20.00, la Cinema Arta din Cluj-Napoca vor fi proiectate cele mai de top productii prezentate pana acum la TIFF . Documentare incendiare, drame tulburatoare, comedii multi-premiate fac parte din selectia Cinematecii, iar organizatorii spera ca prin aceasta initiativa, sa aduca cinematografia de arta in atentia unui public din ce in ce mai numeros. 

Deschiderea primei editii a Cinematecii TIFF va avea loc joi, 21 octombrie, prin proiectia unui film care s-a aflat in topul preferintelor cinefililor la cea de-a noua editie TIFF, fiind recompensat cu Premiul Publicului: “Grasii”, in regia lui Daniel Sanchez Aravalo . La proiectia filmului ce marcheaza deschiderea Cinematecii de la Arta va fi prezent si Directorul TIFF, Tudor Giurgiu.

Filmele din cadrul Cinematecii TIFF sunt subtitrate in limba engleza. Intrarea la proiectii este libera, in limita locurilor disponibile.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea