Filme

#superhero #movie #leslie #nielsen #drake #bell #comedie #parodie #cronica #_superhero-2008

Superhero Movie - primele ecouri

O noua parodie cu Leslie Nilsen, ce ia in vizor numeroasele filme cu super-eroi aparute in ultimii ani, de la Batman pana la Fantastic Four.

Dupa ce este muscat de o libelula mutant, liceanul Rick Riker incepe sa dezvolte super-puteri. Forta musculara creste pana la un nivel incredibil, iar tegumentele devin o adevarata armura imposibil de penetrat. Decis sa isi foloseasca noile abilitati in slujba binelui, Rick devine supereroul The Dragonfly.

Primele reactii

Superhero Movie nu este cel mai prost film parodic, dar se bazeaza pe poante obostie si replici imbatranite. Filmul poate fi vizionat pe marile ecrane romanesti din 20 iunie.

Contra

Entertainment Weekly: Sunt cateva secvente bunicele, o singura gluma amuzanta: atunci cand se face haz seama lui Stephen Hawking si pe vocea sa computerizata . Dar in mare parte, filmul este o porcarie (Owen Gleiberman)

Globe and Mail: Poate ca este pueril si idiotic, dar Superhero Movie nu este mai inteligent sau mai prost ca celelalte filme de la Hollywood din sub-sub-categoria intitulata parodie (Jason Anderson)

Chicago Reader: Glumele sunt foarte, foarte proaste (J. R. Jones)

Toronto Star: Filmul arata de parca regizorul si scenaristul Craig Mazin a luat scenariul filmului Spider-Man, l-a proptit langa MackBook-ul sau, s-a uitat prin el si a inceput sa adauge glume si secvente invechite si fara haz (Peter Howell)

Avocade: Filmul de anul acesta, Superhero Movie, nu este atat de epic precum cel de anul trecut, Epic Movie, dar dovedeste ca genul parodic este mort de-a binelea (John Wirt)

Pro

Cinematical: Am vazut filmul ca pe un meniu fast food; Am stat, am ras, am plecat, am uitat totul despre el. (Macar m-am simtit bine.) (Scott Weinberg)

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Superhero Movie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea