Filme

#filme #seriale #stephen hawking #the bing bang theory #seriale de comedie

Sthephen Hawking, in serialul "Teoria Big Bang"

Celebrul om de stiinta Sthephen Hawking si-a dat acordul pentru a aparea intr-o scena din serialul american " The Bing Bang Theory ", alaturi de Sheldon Cooper, personajul interpretat de Jim Parson. Secventa respectiva va fi difuzata intr-unul din episoadele de luna viitoare.

"The Bing Bang Theory" este un serial de comedie american, produs de Chuck Lorre, in care personajele principale sunt date de patru tineri oameni de stiinta si o tanara actrita aspiranta.

In serial au aparut si alti oameni de stiinta, cum ar fi George Smoot si Brian Greene.

Profesorul Hawking nu este la prima experienta cu televiziunea, el fiind vocea mai multor personaje din " Familia Simpson " si "Futurama". Cercetatorul a avut chiar si o serie de televiziune pentru Channel 4, numita "Curajoasa lume noua".

Sthephen Hawking este atins de boala Lou Gehrig, care se caracterizeaza prin pierderea progresiva a celulelor nervoase ale creierului si maduvei spinarii. Boala este fatala, deoarece mersul, vorbitul, mancatul, inghititul si alte functii fundamentale devin imposibil de realizat in timp.

Profesorul Hawkins a fost diagnosticat cu aceasta boala cand avea 22 de ani, iar in momentul de fata el se deplaseaza intr-un scaun cu rotile si comunica prin intermediul unui computer si a unui sintetizator vocal.

foto : //www.techvide.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea