Filme

#_step-up-2-the-streets-2008 #romantic #dragoste #up #step #dans #muzical

Step Up 2 the Street - primele ecouri

In urma succesului inregistrat acum doi ani de si agresive le poate oferi.

Ajunsi, din salile scolii de dans, in undergroundul din Baltimore , cei doi sunt acum hotarati sa participe la cea mai mare si mai dura competitie de street -dance.

Primele reactii

Surprinzatoare, dar fara noutati, continuarea peliculei Step Up intra in atentia criticilor cu miscari putin rigide. Exista o atragere kinetica intre actori, cu ajutorul miscarilor bine realizate, dar Step Up 2 the Streets nu vine cu nicio “miscare” noua. Filmul a inceput sa ruleze pe marile ecrane din Romania pe 21 martie.

Contra

ReelViews: Un pui de somn este recomandat in timpul vizionarii acestui film, mai mult, te ajuta sa treci peste momentele lente. Sau,o alta varianta ar fi sa asteptati pana cand Step Up 2 the Streets va aparea pe DVD. Atunci veti avea optiunea “fast forward”. In felul acesta filmul va fi mai scurt si mai placut (James Berardinelli)

New York Times: Ca si predecesorul sau, Step Up 2 the Streets isi prezinta actiunea in inima cartierului, are in rolul principal un personaj caucazian si ne prezinta un univers in care diferentele rasiale si cele scolare sunt doar mici obstacole aflate in calea distractiei. Cliseele nu prea par sa ii deranjeze pe producatori (Matt Zoller Seitz)

New York Post: Chiar daca are o coregrafie furioasa si un scenariu rebel, Step Up 2 the Streets este un film inimos si inofensiv. In timpul unui concurs de dans, MC-ul declara: “Acesta nu este High School Musical!”. Oh, dar este (Kyle Smith)

San Francisco Chronicle : La finalul filmului vedem o multime de tineri dansand in ploaie. Ca si restul filmului, acest lucru l-am mai vazut. Cu toate acestea, fimul reuseste sa fie destul de amuzant (Ruthe Stein)

Pro

Variety: Step Up 2 the Streets prezinta aproape aceleasi cantitati de dans si dialog, iar asta este un lucru bun, luand in considerare specialitatea filmului ce se semnifica prin scenele emotionante obligatorii (Peter Debruge)

Hollywood Reporter: Cu o formulare stricta, la fel ca si predecesorul sau, aceata pelicula cu o instalare generala isi face treaba cu success. In esenta, Step Up 2 the Streets seamana cu un videoclip interupt de un subiect superficial (Frank Scheck)

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Step Up 2 the Streets

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea