Filme

# snow white and the huntsman #filme noi #filme #box office #incasari film

Snow White and the Huntsman, pe primul loc în box-office

Snow White and the Huntsman pare sa fie filmul verii 2012. Productia a avut premiera in salile de cinematograf americane in acest weekend, iar sumele incasate au clasat filmul pe primul loc in box-office.

Conform BoxOfficeMojo, Snow White and the Huntsman a avut incasari de aproximativ 56 de milioane de dolari, in numai doua zile. Totusi, producatorii se asteapta la incasari mai mari, mai ales pentru ca pentru a avea profit, suma totala trebuie sa depaseasca suma cheltuielilor totale, care se ridica la 170 de milioane de dolari.

Reprezentantii studiourilor Universal sunt multumiti de banii optinuti de film pana in acest moment, dar mai ales de succesul pe care acesta il are. In plus, la nivel mondial, incasarile se ridica la suma totala de aproape 95 de milioane de dolari.

Daca filmul va fi atat de apreciat precum isi doresc producatorii, sunt sanse mari ca acesta sa aiba parte si de o continuare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea