Filme

#stea pe walk of fame #hollywood walk of fame #sissy spacek #actori celebri #bulevardul celebritatilor

Sissy Spacek are propria stea pe Walk of Fame

Sissy Spacek (61 de ani) ingroasa randurile actorilor care au propria stea pe Hollywood Walk of Fame , faimosul bulevard al celebritatilor.

Actrita americana a primit, luni, cea cea de-a 2.443-a stea pe Walk of Fame , in cadrul unei ceremonii la care au participat actorul Bill Paxton si reputatul regizor David Lynch.

"Prima data cand am venit la Hollywood, am descoperit Walk of Fame si stelele actorilor mei preferati. Incercam atunci sa-mi imaginez cum ar fi sa ai o astfel de stea", a povestit Spacek.

Inainte sa devina actrita, Sissy Spacek a fost cantareata. Si-a inceput cariera actoriceasca in 1970, anul in care Andy Warhol i-a cerut sa interpreteze un rol in pelicula "Trash".

Consacrarea a venit sase ani mai tarziu odata cu aparitia in faimosul horror "Carrie" (regia: Brian De Palma ). In "Carrie", Spacek a intepretat rolul unei tinere inzestrate cu puteri supranaturale.

Sissy Spacek a primit si un trofeu Oscar, in 1981. Ea a fost recompensata pentru prestatia din "Coal Miner's Daughter", unde a intrat in pielea cantaretei de muzica countru Loretta Lynn.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea